KÜLTÉRI VÉDELEM

A termékcsoportról szóló információk tájékoztató jellegűek, a termékek jelenleg még nem elérhetőek!
A megoldás használatához szükséges eszközök elérhetősége folymatosan bővül majd a CompMarket kínálatában!

A kültéri védelem az egyik legfontosabb területe a biztonságtechnikának!
Minél korábban tudomást szerzünk egy esetleges behatolásról, annál korábban tudunk rá reagálni, ezzel helyzeti előnyhöz juthatunk a behatolóval szemben.

Kerítésvédelmi rendszer

Legjobban elterjedt, elsődleges védelmi vonal: a kerítés. A kerítésen elhelyezett érzékelőkábel képes detektálni a mászás vagy a kerítés átvágás tényét, melyről értesítést küld. Így a védett területen tartózkodó, vagy éppen távol lévő tulajdonos azonnali információhoz jut egy esetleges behatolási kísérletről. Ajánlott családi házak, ipari ingatlanok, napelemparkok védelmére.

Elektromos kerítés

Az elektromos kerítés feladata a behatolás jelzése, valamint elhárítása. Maga a tény, hogy a védendő objektum elektromos kerítéssel van ellátva, már önmagában egy visszatartó erő lehet a behatolóval szemben (a törvényi előírásoknak megfelelően a kerítés számos pontján fel kell tüntetni, hogy elektromos kerítés üzemel). Az energiaadó központ a vezetékrendszeren 5 joule erősségű áramütést okoz, ami nem eredményez maradandó sérülést, viszont elrettenti a behatolót a további próbálkozástól. Elsődlegesen ipari parkok, napelemparkok védelmére ajánlott.

A biztonságtechnikai eszközökkel kapcsolatos kereskedelmi és műszaki kérdésekkel
keresse Nagy Péter üzletágvezető kollégánkat a +36308520897-es számon vagy a nagy.peter compmarketes email címen.