TESTHŐMÉRSÉKLET MÉRŐ MEGOLDÁSOK

TESTHŐMÉRSÉKLET MÉRŐ MEGOLDÁSOK

Egy valóban ésszerű és kalibrálás nélkül is azonnal használatra kész megoldás a jelenlegi járványhelyzet kihívásaira az UNIVIEW (OTC-513) testhőmérséklet mérő terminálja.


Azok számára ajánljuk, akik gyorsan, és egyszerűen telepíthető, racionális megoldást nyújtó érintésmentes (non-contact) testhőmérséklet mérő megoldást keresnek, kis áteresztő képességű bejáratokhoz.


A jelenlegi járványhelyzetben belépési pontokon testhőmérséklet mérésre lehet használni a kézi lézeres hőmérőt,
de ekkor a kötelező távolságtartás hiánya lesz az egyik probléma, a másik pedig, hogy a kezelő személyzet aktív szereplője a folyamatnak.

Az egyik legfontosabb gyártó csapatát erősítve, volt lehetőségem tavasszal megismerni, majd a piacra bevezetni a már mindenki által ismert és reklámozott megoldásokat: mesterséges intelligenciával támogatott bispektrális hőkamera vagy arcfelismerés alapú testhőmérséklet mérő beléptető terminálokat. Ebben az esetben több millió forint is lehet a rendszer kiépítése belépési pontonként, de ezért cserébe egy valóban pontos, folyamatosan működő, automatizált rendszert tud telepíteni a biztonságtechnikai cég a megrendelő által fontosnak tartott bejáratokhoz.

Ugyan viszonylag rövid idő alatt telepíthető egy ilyen megoldás, viszont az alábbiak megléte minimálisan szükséges hozzá:
– A kamera megfelelő elhelyezése az ajtóval szemben konzollal, kábelezéssel.
– A feketetest (a pontosság növelés érdekében) elhelyezése a kamerával szemben, tápellátással.
– Üzembe helyezni a laptopot vagy az NVR-t monitorral a kezelő személyzet részére.
– Kábelek elrejtése, kalibrálás, riasztási lánc kialakítása.
– Oktatás.
De ez akár, egy megfelelően képzett 2 fős szerelő csapatnak is, 1 munkanap kiépítési időt igényelhet, belépési pontonként!


A mi ajánlatunk egy valóban olcsóbb és gyorsabb megoldást kínál.

EZT A FUNKCIONALITÁST MEGKAPJA TÖREDÉK ÁRON EGY 2 PERC ALATT ÜZEMBE HELYEZHETŐ TERMINÁLTÓL MINDENFÉLE BONYOLULT PROGRAMOZÁS NÉLKÜL!

Az UNIVIEW OTC-513-as testhőmérő terminálja pontosan ezt nyújtja!
 Egy olyan Plug & Play eszköz, amit csak áram alá kell helyezni és működik. 0,2°C pontossággal fogja mérni kevesebb, mint 1 mp alatt a belépő személy hőmérsékletét az illető csuklójánál, a GDPR szabályainak betartásával.

A testhőmérséklet mérése a csuklónál történik 1-4 cm-re a termináltól mindössze 1 mp alatt!

Nincs szükség csúcstechnológiás méregdrága eszközök kombinálására!

Az UNIVIEW OTC-513 terminál érintésmentes megoldást nyújt!
Riasztani hang- és fényjelzéssel is tud. A feladatát a szükséges lázmérésre vonatkozó aktuális adatvédelmi iránymutatások betartása mellett képes folyamatosan és megbízhatóan ellátni!

Válassza az ésszerű és egyszerű megoldást a jelenlegi kaotikus helyzetben!


A biztonságtechnikai eszközökkel kapcsolatos kereskedelmi és műszaki kérdésekkel
keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: Lovász Gábor +36 30 352 9409, Bánki György +36 30 901 6918, biztonsagtechnika@compmarket.hu.