CompMarket - Biztonsagtechnika

UNIVIEW

Az Uniview a professzionális videomegfigyelő eszközök és megoldások egyik vezető gyártója a világon. A hálózati kamerák egyik első gyártója Kínában az Uniview, mely továbbra is folyamatosan csúcstechnológiákat szállít az iparágban. Az Uniview komplett IP-videomegfigyelő termékcsaláddal rendelkezik, beleértve a hálózati kamerákat, az NVR-t, a VMS-t, a professzionális tároló-, megjelenítő- és vezérlőeszközöket, amelyek különféle vertikális piacokat fednek le, beleértve a kiskereskedelmet, az épületet, az ipart, az oktatást, a kereskedelmet, a városfelügyeletet stb.
Az Uniview globálisan is az élvonalhoz tartozik a videomegfigyelő iparban: professzionális, megbízható és élvonalbeli termékek és szolgáltatások biztosításával egy biztonságosabb világ felépítésére törekszik.


EASY széria

Az Easy sorozat termékei a legnépszerűbb választás a belépő szintű alkalmazásokhoz, például lakó- és kiskereskedelmi üzletekhez. Az „L”-sorozatú IP kamerákból és vadonatúj Easystar sorozatú csillagfény (Starlight) kamerákból áll. Mindegyiküket az Ultra 265 tömörítési technológia jellemzi, amelyet kizárólag az Uniview fejlesztett ki, és a hagyományos H.265-ös tömörítéshez képest is akár 50%-kal kevesebb adatmennyiséget eredményez, lehetővé téve a kisebb sávszélességű internethozzáférésű helyekről nagyfelbontású video továbbítását és értelemszerűen a jóval kisebb tárhely igényt. Az EASY széria legfontosabb üzleti értéke a kiváló teljesítmény biztosítása elfogadható áron. Ezen túlmenően az Easy sorozat termékei nagyon egyszerűen telepíthetők és karbantarthatók, így másodpercek alatt bárhol telepíthetőek, így a leginkább költséghatékony megoldások a lakóhely és a kisvállalkozások számára.


Easystar sorozat

Ha azt szeretné, hogy megtalálja a legköltséghatékonyabb kamerákat, akkor az új Easystar sorozat mindenképpen a legjobb választás. Ezek a kamerák hihetetlen csillagfény-szintű (Starlight) képalkotási teljesítményt és kiváló ár/érték arányt kínálnak a belépő szintű kamerák piacán. 2 megapixeles cső, dóm, torony (turret) és 4MP csőkamera létezik. Nagytávolságú éjszakai infravörös megvilágítással rendelkezik, amely akár 50 méteren is (csak csőkamera modelleknél) a legjobb felhasználói élményt nyújtja. Ezenkívül a 4MP modell támogatja a WDR-t, amely kiváló képminőséget biztosít az előtér és a háttér megvilágításának jelentős kontrasztja mellett. Az Easystar kamerák az optimális lehetőség a kis és közepes üzleti alkalmazásokhoz, például az irodákhoz, üzletekhez.


Könnyen használható és karbantartható

Az összes UNV NVR egy kattintással támogatja a firmware felhőn keresztüli frissítést, valamint a telepítők és a végfelhasználók számára a plug-and-play használatát. A hibaelhárítás közben a diagnosztikai naplót is könnyű egy kattintással lekérni. Az NVR emellett különféle módszereket is kínál a rendszer karbantartására, például a hálózati állapot felismerését, a POE portok állapotfigyelését, vagy az USB helyreállítási eszközök gyors létrehozását a rendszer javításának megkönnyítése érdekében.


Megbízhatóság a tervezés és a tesztek során

A különböző komponensektől a termék megbízhatóságának tervezéséig a kutatás és fejlesztés során, a gyártás közbeni folyamatirányítástól a teljes folyamat nyomon követhetőségéig az Uniview elkötelezett a magas minőség elérése iránt. Az UNV NVR összes nyáklapját 2 mm vastagságban tervezték, hogy elkerüljék a deformáció által történő meghibásodást, miközben rendkívül zord környezetben is használhatóak maradnak.


Nagy távolságú PoE NVR-ek

Annak ellenére, hogy a kamera helye több száz méterre van az NVR-től, a felhasználók továbbra is könnyen csatlakoztathatják a kamerákat közvetlenül az NVR-hez mind az áramellátás, mind a video adatfolyam továbbítása érdekében. Az Easy szériás NVR-k akár 250 méter távolságra is támogatják a PoE-t.


KIEMELT UNIVIEW TECHNOLÓGIÁK

PixelSense technológia

A PixelSense az Uniview szabadalmaztatott technológiája az IP kamera nappali és éjszakai módjának váltására. A hagyományos hardverkapcsolási módszer egy optikai csatolóra támaszkodik, amely érzékeli a kamerába beépített helyén a megvilágítás erősségét. Ha azonban a telepítési környezet megvilágítása különbözik a valós felvételi helyektől, előfordulhat, hogy a Nappali és Éjszakai kapcsolás helytelenül aktiválódik. Az UNV PixelSense technológia sokkal pontosabb. A kamera érzékelője érzékeli a felvételi jelenet megvilágítását (RGB), majd az IR-CUT segítségével nappali és éjszakai módot vált. Ezenkívül a PixelSense technológia nem támaszkodik a hardveres optikai csatolóra, ezért csökkentheti a meghibásodási arányt.


U-kód technológia

Az U-kód egy mély videotömörítési technológia, amely akár 90% -al is képes a bitrátát csökkenteni a sávszélesség és a tárhely megtakarítása érdekében. Az U-kód technológia különválasztja a mozgó célt és a statikus hátteret különböző kodekkel, és dinamikusan állítja be a GOP-ot (Group Of Pictures), miközben jó képminőséget biztosít. A közelmúltban a frissített U-kód támogatja a különböző videotartalmak képkockasebesség-szabályozását, ezt dinamikus képkockasebességnek nevezzük. Számos mozgó objektum esetén automatikusan fenntartja a magas képkockasebesség-figyelést, de néhány mozgó objektum esetében csökkenti a képkockasebességet. A komplex megfigyelési képekről nem maradnak le a részletek, de az egyszerűbb megfigyelési helyzet esetén sem pazarolunk több tárhelyet a szükségesnél.

https://www.youtube.com/watch?v=eEc6KgH4KQ0

UBS tárolási rendszer

Az UBS az Uniview szabadalmaztatott tárolási technológiája. Egy hagyományos NVR általános fájlrendszert használ, amely nincs optimalizálva a videotároló alkalmazásokhoz. Az UBS technológia azáltal, hogy közvetlenül HDD-vel működik az I / O hatékonyság javítása érdekében, és minimális egységként kis blokkot használ, csökkentheti az adatvesztés kockázatát a rendszer hibás működése esetén. Emellett az UBS tárolórendszer támogatja a lemezek menet közbeni cseréjét és a pontos lejátszást is, ami sokkal könnyebbé teszi a visszajátszási feladatokat.