CompMarket - Biztonsagtechnika

Intelligens behatolásmegelőzés (Smart Intrusion Prevention – SIP)

TRI-GUARD szériás kamerák

A biztonsági jelentések szerint a legtöbb bűncselekmény éjszaka történik, a sötétség leple alatt. A hagyományos kamera sötét környezetben nem tud több részletet rögzíteni. Az is tény, hogy a hagyományos kamerák jellemzően a történtek után riasztanak, ami aligha jelent elrettentő hatást.

A világ egyik vezető videó megfigyelő eszközök gyártójaként az Uniview új termékeket fejlesztett ki ezen iparági kihívások megoldására. A Tri-Guard sorozat az intelligens behatolásmegelőzést (Smart Intrusion Prevention – SIP), a ColorHuntert és az aktív elrettentést integrálja egyetlen IP-kamerába. Nem csak akkor képes riasztani, ha események történnek, hanem gyenge fényviszonyok között is képes színes képet alkotni.

Aktív elrettentés

Az aktív elrettentő funkcióval elérheti, hogy amint egy idegen belép a kamera látóterébe, a stroboszkóp fény beindul, és a beépített hangszóró különböző jelenetekhez illeszkedő hangokat ad ki, hogy megállítsa az illegális eseményeket. 3 különböző üzemmód áll rendelkezésre: Ha nem történt semmi, akkor fekete-fehér képet tart, és ha egy idegen lép be a helyszínre, akkor a fény villogni fog, és a fekete-fehérből színes képre vált.

Intelligens behatolásmegelőzés (Smart Intrusion Prevention – SIP)

A biztonságtechnikai megfigyelésekben a legtöbb felhasználónak csak a valós eseményekre van szüksége: az emberek és a járművek által kiváltott riasztásokra. Az UNV Smart Intrusion Prevention (SIP) kiszűri a téves riasztásokat, és lehetővé teszi az emberek és járművek osztályozását.

ColorHunter

A ColorHunter technológia egy innovatív technológia, amely bekapcsolja a meleg LED-fényt, és élénk valamint színes képet nyújt ultra-alacsony fényviszonyok között. A ColorHunter kamerák a rendkívül sötét jelenetekhez szükséges kiegészítő fénnyel párosítva garantálják a színes részleteket tartalmazó videót, amikor csak szüksége van rá.

Két fényforrás

A Tri-Guard sorozat két fényforrással rendelkezik a kamerán. A két fény használható IR-fényként IR üzemmódban, és meleg LED-fényként is használható a ColorHunter mód segédfényeként. A két fényforrásos kialakítás miatt a kamera több részletet tud rögzíteni és jelentősen javítja az intelligens behatolásmegelőzés (SIP) pontosságát éjszaka is. Ezenkívül a mindig bekapcsolt fényeknek elrettentő hatása is van.

Kétirányú beszélgetés

A beépített mikrofon és hangszóró megkönnyíti a távoli kommunikációt. Ez segít az őröknek abban, hogy több területet időben, magával a kamerával, kiegészítő hangszórók nélkül is figyeljenek és ellenőrizzenek. Mi több, a kamera támogatja az ügyfél által feltöltött és testreszabott egyedi hangot is.

24/7 védelem

A ColorHunter technológiával működő kamera kiváló, gyenge fényviszonyok mellett is működő képérzékelővel rendelkezik, amelynek minimális megvilágítása 0,003 lux. Gyenge fényviszonyok között is képes tiszta és színes képeket készíteni. A 4x optikai zoomos motoros objektívvel ellátott kamerák még több részletet képesek megörökíteni.

Alkalmazások

A kamera alkalmas a nap bármely szakában, különösen éjszaka, parkolásra tiltott helyek, veszélyes területek, építkezések és behajtani tilos területek stb. megfigyelésére.