CompMarket - Biztonsagtechnika

A legjobban várt PTZ – A 4 hüvelykes PTZ kamera IPC6424SR-X25-VF

A társadalom fejlődésével a megfigyelési kihívások egyre bonyolultabbá válnak, a célpontok száma növekszik, és a célpontok viselkedése kiszámíthatatlanná válik. Ezek a változások magasabb követelményeket támasztanak a felügyeleti munkával szemben. Ezekre a kihívásokra válaszul az Uniview nemrégiben egy kiváló minőségű 4 hüvelyk átmérőjű PTZ kamerát dobott piacra.

Az újonnan bevezetett 4 hüvelykes PTZ kamerákat a deep-learning (mély tanulás) használatához fejlesztették ki. Az intelligens behatolásmegelőző (SIP) funkció célja, hogy leküzdje a hagyományos felügyelet esetében gyakran megjelenő téves riasztási és nehéz visszakeresési problémákat. Eközben a különleges megjelenés kialakítása szándékosan elrejti a kamera nézőpontját, ami megnehezíti a megfigyelés elkerülését, és végül a valósággal megegyező felvételekhez vezet. Konfigurációját tekintve elérhető akár a 4MP felbontással és 25x optikai zoommal. Ezek a fenti jellemzők kombinálva megfelelnek a legkülönbözőbb alkalmazási feltételeknek.

Könnyen telepíthető

Ez a 4 hüvelykes PTZ kamera körülbelül akkora, mint egy futball-labda, és egy kézben könnyedén megtartható. Ez a telepítést “egyszemélyessé” teszi, így javítva a telepítés hatékonyságát. Ezenkívül egy BNC-kimenet is van a kamerán, melynek segítségével a mérnökök rövid idő alatt elvégezhetik a beállítást, akár egy kézi monitor segítségével is. Ezek a fejlesztések mind azt szolgálják, hogy minimalizálják a PTZ-kamera előkészítési és telepítési folyamatának összetettségét és ezáltal időt és munkaerőköltséget takarítsanak meg.

Úttörő teljesítmény

A 4 hüvelykes PTZ kamera teste fémből készült, az objektív pedig 4MP felbontással és 25x optikai zoommal rendelkezik. Ez a konfiguráció több részletet ad a megfigyeléshez, és mindent élesebbé, részletgazdagabbá tesz. Emellett a Lighthunter technológia színes, fényes és tiszta képeket biztosít rendkívül gyenge megvilágítású környezetben is.

Mély tanulással működtetve

Rugalmas felügyeleti front-end termékként minden célpont pontos rögzítése az IP-kamera legalapvetőbb feladata. Annak érdekében, hogy ezt a feladatot egyre bonyolultabb környezetben is teljesíteni tudja, a terméket intelligensebb funkciókkal látták el. Intelligens behatolásmegelőzés: Ez a kamera képes pontosan osztályozni a tárgyakat gépjárművek, nem gépjárművek és gyalogosok szerint, kevesebb, mint 1%-os hibaaránnyal.

Pontosan azonosítja a fókuszba állított célpontot, és automatikusan követi a célpontot. Amikor ráközelít a célpontra a  részletek megtekintéséhez, a gyors fókusz funkció a zoomolás során végig tiszta fókuszt biztosít. Emberek számolása: a kamera a mély tanuláson alapuló emberszámláló funkciót alkalmazza, amely pontosan meg tudja számolni az embereket, miközben a megfigyelési feladatot zökkenőmentesen elvégzi.

Erős környezeti alkalmazkodás

Ez a PTZ kamera IP67-es, IK10-es védelemmel van ellátva a kültéri zord időjárás ellen és vandalizmus ellen továbbá hihetetlen 6KV villámvédelemmel rendelkezik és olyan fejlett hardvert tartalmaz, hogy biztosítsa a stabil működést -40 ℃-+70 ℃ között is. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy zavartalanul működjön a legkülönfélébb környezetekben is.

Alkalmazási területek

Mindent figyelembe véve, parkolók, repülőterek, bevásárlóközpont és még sok más hely is előnyét élvezheti ennek a 4 hüvelykes PTZ kamerának. A jövőbe tekintve úgy gondoljuk, hogy ez a termék fontos szerepet játszhat a világ minden pontján.